Jooli
FIN / ENG

SISÄLTÖMARKKINOINTI

Sisältöä, joka kolahtaa yleisöösi!

Napakasti, selkeästi, kiinnostavasti, hauskasti. Sillä, miten ja missä asiasi esität, on merkitystä. Autamme yritystäsi erottumaan positiivisesti kiinnostavalla ja omannäköisellä sisällöllä. Autamme monimutkaistenkin asioiden yksinkertaistamisessa ja niiden selkeässä viestimisessä. Mediaviestinnän osaamisemme on vahvaa.

 

 

Haluaisitko, että yrityksesi näkyisi useammin mediassa?

Mediakampanjoissa tavoitellaan ansaittua näkyvyyttä, mikä on uskottavampaa ja huomattavasti edullisempaa kuin maksettu mainonta. Yksikin mediassa läpi mennyt uutinen on moninkertaisesti hintansa väärti maksettuun mainokseen nähden. Olemme saaneet erittäin hyviä tuloksia asiakkaidemme medianäkyvyyden kasvattamisessa. Konsultoimme uutisaiheiden ja -näkökulmien valinnassa ja kirjoitamme mediatiedotteet niin, että otsikointi erottuu ja sisältö toimii.

 

Emme tyydy vain tiedotteen kirjoittamiseen ja jakeluun, vaan hoidamme aina myös suoran yhteydenpidon mediaan. Juttujen näkökulmat ja kohdemediat suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Jo valmiiksi uutismuotoon kirjoitettua tiedotetta voi hyödyntää monikanavaisesti. Myös käännöstyöt ja kansainvälinen mediajakelu onnistuvat kauttamme.


"Olen ollut tyytyväinen Joolin palveluun medianäkyvyytemme kasvattamisessa. Nyt olemme ihan eri tasolla.
Asiakkaammekin ovat sen huomioineet ja myös toimittajilta on tullut kiitosta hyvästä tiedottamisesta.
Jooli osaa muotoilla uutisemme kiinnostavaan muotoon ja hoitaa jakelun ja mediakontaktoinnin ammattitaidolla.
Voimme hyödyntää kerran tuotettuja sisältöjä tehokkaasti monissa viestintäkanavissa."

Jori-Matti Savolainen, NewIcon Oy 

 

 

Ovatko asiakasreferenssit teille tärkeä myynnin työkalu?

Asiakkaan antama suositus on yritykselle kullan arvoinen. Uskottavuutenne lisääntyy huikeasti, kun asiakkaat kertovat tyytyväisyydestä ja palvelunne hyödyistä omin sanoin. Annetaan asiakkaan puhua puolestanne aina, kun se on mahdollista!

 

Haastattelemme asiakkaanne ja kirjoitamme asiakaskokemuksen napakaksi tarinaksi, jossa palveluhyöty nostetaan selkeästi esiin. Juttuja voi hyödyntää monikanavaisesti esim. internetsivuilla, myyntimateriaaleissa, somessa, messuilla jne.

 

Meiltä myös:

  • Apua asiantuntijaviestintään, esim. artikkelien ja blogien tuottamiseen
  • Sähköiset myynti- ja uutiskirjeet, joilla viestit asiakkaillesi säännöllisesti ja helposti
  • Asiakaslehdet, jotka vahvistavat brändiä
  • Yritysesittelyt ja esitteet

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! 

 

Kysy tarjousta! >>